317149 sidevisninger

mobil  477 11 850

edf40wrjww2utHPContent:FullText

Titt tei - har du lyst til å komme inn til vår verden? Maurtua er en småbarnsavdeling med 13 barn i alderen 1-3 år. Vi skal være 4,3 voksne på avdelingen fordelt på barnehagelærere, barne- og ungdomsarbeidere og assistent.

Hos oss er vi opptatt av å se hvert enkelt barn, og kunne gi alle det de trenger av støtte og omsorg til en god utvikling. Alle barn har ulike behov, og vi tilrettelegger hverdagen slik at alle barna skal få en god, spennende dag med mange små magiske øyeblikk.

For å kunne møte barna på en best mulig måte, bruker vi voksne mye tid nede på gulvet sammen med barna, enten som en deltager i leken, en trygg havn eller som observatør. Vi er opptatt av relasjon kompetanse, noe som går ut på å skape gode relasjoner med barna. Vi ønsker å være med på å lage magiske stunder med de aller yngste i vår barnehage. Små og store øyeblikk er med på å skape en magi.

Vi er heldige å ha flere rom på avdelingen som gjør det enklere for oss å dele barnegruppen i mindre lekegrupper. De små lekegruppene gir en bedre lek med færre avbrytelser, og vi kan lettere tilpasse aktivitetene etter alder og utviklingsnivå.

For å skape en forutsigbar og trygg hverdag, for barna, jobber personalet på avdelingen godt sammen. Vi er ofte ute en tur på formiddagen, siden de fleste  barna sover etter lunsj. Om våren, sommeren og tidlig høst er vi ofte også ute på ettermiddagen. Vi ønsker å gi barna gode muligheter for utvikling og spennende opplevelser! Velkommen hit til oss.

( 15/01/2021 )

Halvårsplan våren 2020