320157 sidevisninger
edf40wrjww2utHPContent:FullText

Velkommen til Marihøna - her trives vi både store og små!

Marihøna er en avdeling med 13 barn i alderen 1 - 3 år. Vi har et personale bestående av barnehagelærer, barne- og ungdomsarbeidere og assistenter.

På vår avdeling er vi opptatt av å dele kompetanse med hverandre til det beste for barna. Vi ser at barna på Marihøna stortrives med å komme om morgenen for å møte venner, og å ha en spennende dag. Personalet på avdelingen er opptatt av lekens verdi og å lage gode lekemiljøer. Her lager vi skog midt i rommet, balansestrek, huler, bilbaner med forskjellig materiale osv. Og vi elsker å ta frem utkledningstøy og sko. Da kler vi oss ut og leker. Vi er opptatt av å legge til rette og å skape relasjoner mellom barn uavhengig av kjønn og alder.

Hos oss er det mye latter og glede. Gleden over å møte hverandre hver dag, er stor. Vi bruker aktivt den fantastiske utelekeplassen vår. Her går vi på insektjakt, vi leter etter larver og insekter under steiner og ved røttene på trær. Akebakken er morsom og det er herlig med egen gapahuk med fortellerstunder og lesestunder. Det er ekstra koselig å bare sitte i den og dele små og store historier. Vi er så heldige å har den største utelekeplassen av alle barnehagene i Enebakk med egen skog innenfor gjerdet. Dette er vi kjempestolte av.

Vi er opptatt av trygg og god tilvenningstid for hver enkelt barn og familie. Vi er ydmyke på å få være en del av barnets første tid i barnehagen.

Hos oss står glede og omsorg øverst på lista, for av det får vi mestring og kunnskap.

Velkommen til oss!

( 15/01/2021 )