307794 sidevisninger
edf40wrjww2utHPContent:FullText

Velkommen til Marihøna - her trives vi både store og små!

Barna på Marihøna stortrives med å komme om morgenen for å møte venner og å ha en spennende og magisk dag. Personalet på avdelingen er opptatt av lekens verdi og å lage gode lekemiljøer. Her lager vi skog midt i rommet, båtturer på det blå hav og vi kan til og med møte et troll under bordet. Personalet er opptatt av å bruke seg selv i leken. Bli ikke overrasket om de har kledd seg ut som i et eventyr.

Vi bruker den fantastiske utelekeplassen vår hver dag. Her går vi på insektjakt, vi leter etter larver og insekter under steiner og ved røttene på trær. Akebakken er morsom og det er herlig med egen gapahuk med fortellerstunder og lesestunder. Det er ekstra koselig å bare sitte i den og dele små og store historier. Vi er så heldige å har den største utelekeplassen av alle barnehagene i Enebakk med egen skog innenfor gjerdet.

Avdelingen har en egen maskot som heter Marius Marihøne. Barna er veldig opptatt av han, og hver fredag får et av barna ha med seg Marius Marihøne hjem for helgen. I samlingsstunden på fredagene har vi fortellerstol hvor det barnet, som skal ha Mari med hjem, får sitte og fortelle hva vi de skal gjøre i helgen. Noen ganger får Marius være med barna på et langtidsopphold også.

Hos oss står glede og omsorg øverst på lista, for av det får vi mestring og kunnskap.

Velkommen til oss!

( 21/01/2020 )