307786 sidevisninger

mobil 480 23 487

Velkommen til Ekornbarna!

Vi er en avdeling med 18 nysgjerrige barn i alderen 3-6 år. Hos oss liker vi å utforske og kreere og vi liker å ha det gøy sammen. Vi liker å være kreative, og liker å lage gode lekemiljøer. Lekemiljøene på Ekornbarna er stadig i endring etter barnehagens tema og etter barnas interesser for å inspirere til ny, kreativ og fantasifull lek mellom barn og barn og mellom barn og voksen. Vi synes det er spennende å lage rommet om til et eventyr, og vi liker å jobbe med prosjekter for å utvikle lekemiljøet. Det som er viktig for oss er vennskap, trygghet og glede. Hos oss høres det ofte latter. Vi er også opptatt av å bruke det spennende uteområdet vårt. Her har vi både fjell, skog og lekeapparater. Der kan vi bruke mangfoldene våre. Inne bruker vi mye tid på lek i mindre grupper da vi har gode erfaringer med dette. Barna blir lettere kjent med hverandre og kan knytte vennskapsbånd. Vi voksne legger til rette og er med og støtter leken. Kreativiteten og fantasi er det som er vårt varemerke, både blant barn men også de voksneJ .

( 22/01/2020 )

Halvårsplan våren 2020