317147 sidevisninger

mobil 480 23 487

Velkommen til Ekornbarna!

Vi er en avdeling med 16 nysgjerrige barn som er skolestartere høsten 2021. Hos oss liker vi å utforske og kreere, og vi liker å ha det gøy sammen. Vi liker å være kreative, og liker å lage gode lekemiljøer. Lekemiljøene på Ekornbarna er stadig i endring etter barnehagens tema og etter barnas interesser for å inspirere til ny, kreativ og fantasifull lek mellom barn og barn og mellom barn og voksen. Vi synes det er spennende å lage rommet om til et eventyr, og vi liker å jobbe med prosjekter for å utvikle lekemiljøet. Det som er viktig for oss er vennskap, trygghet og glede. Personalgruppen her, som består av to barnehagelærere, en barne- og ungdomsarbeider og en lærling, er opptatt av at denne barnegruppen er skolestartere til høsten. Det vil derfor ved siden av leken, også være en del aktiviteter tilknyttet skolestart. Vi er opptatt av at dette kombineres med lek, og er lystbetonet. Personalet på avdelingen har mye erfaring med denne aldersgruppen.

Vi er opptatt av å bruke det spennende uteområdet vårt. Her har vi både fjell og skog. Der kan vi bruke mangfoldene våre. Personalet legger til rette, og er med, og støtter leken. Kreativiteten og fantasi er det som er vårt varemerke, både blant barn men også de voksne.

Velkommen til de eldste i barnehagen.

( 15/01/2021 )

Halvårsplan våren 2020