307787 sidevisninger

edf40wrjww2utHPContent:FullText

«Du og jeg, du og jeg, det er vi, Bjørnehi»
Både du og jeg er viktige for Bjørnehiet, vi har omsorg for hverandre, både barn og voksne,

Bjørnehiet er en avdeling med 12 ett- og toåringer, med en grunnbemanning som består av to pedagoger og to barne- og ungdomsarbeidere. Det er bred fagkompetanse på avdelingen der omsorg, trygghet og lek står sentralt. Vi har høy fokus på relasjonskompetansen og lekemiljø.

Våre foreldre gir tilbakemelding om at:

«Vi er veldig glad for at vår sønn fikk plass på akkurat Bjørnehiet, her blir vi tatt godt imot og eventuelle ønsker blir hørt.

«Maten, personalet og selve avdelingen er perfekt og junior gleder seg til barnehagen hver eneste dag.»

Vi får også gode oppdateringer på dagens hendelser når vi henter.»

«Med begge våre barn har vi følt oss sikre fra dag 1 på at de små blir trygt ivaretatt av personalet, og at barna - og deres behov - blir sett på en god måte.

De voksne er flinke til å finne på lek og aktiviteter som engasjerer barna, og kommuniserer også ærlig og godt med oss foreldre.»

Avdelingen vår har vi tilrettelagt for mye tumlelek og bevegelse. Vi endrer lekemiljøet og leketilbudet ut fra barnas interesser og behov. Sammen med Revehiet har vi også et formingsrom, kjøkken og et lekerom som gjerne brukes hver dag.

Vi voksne har en bevisst holdning til egen væremåte og skal fremstå som gode rollemodeller for deres barn. I aktiviteter, lek, stell og andre situasjoner er vi tilstede, og har alltid barna i fokus.

Det er viktig for oss at barna opplever mestring, glede, og utfordringer i det vi gjør. Derfor tilrettelegger vi ut fra barnas egne premisser og deler ofte i mindre grupper. Det kan eksempelvis være at enkelte barn er ute en kort tid og leker litt i sandkassen før vi går inn igjen, og andre barn er ute i en lengre periode om gangen, går en tur i den store skogen vi har i barnehagen, eller er ute flere ganger i løpet av dagen.

( 21/01/2020 )

«Du og jeg, du og jeg, det er vi, Bjørnehi»

Våre foreldre gir tilbakemelding om at:

Vi får også gode oppdateringer på dagens hendelser når vi henter.»

På avdeling vår har vi tilrettelagt for mye tumlelek og bevegelse. Vi endrer lekemiljøet og leketilbudet ut fra barnas interesser og behov. Vi har også et formingsrom, kjøkken og et lekerom som gjerne brukes hver dag.

Vi er opptatt av å se hvert enkelt barn og tilrettelegge for at de skal ha en trygg og god barnehagedag. Vi er opptatt av at de små skal oppleve en god overgang på morgenen når de kommer.

( 22/01/2020 )

Halvårsplan høsten 2019