mobil 480 25 784

Bjørnehiet er ei flott avdeling med 9 små ett- og toåringer og 4 engasjerte voksne. Det er en pedagogisk leder, to barne- og ungdomsarbeider og en lærling i grunnbemanningen. Vi har også en assistent som er hos oss pga. av permisjoner. Vi trives veldig godt i hverandres selskap og prøver å gjøre dagene til morsomme, trygge og lærerike opplevelser.

Vi er mye på gulvet med barna. Det er små barn som trenger trygghet og omsorg og det er fokuset vårt. Vi er opptatt av å se hvert enkelt barn og tilrettelegge for at de skal ha en trygg og god barnehagedag. Alle er forskjellige og har forskjellige behov; dette kan være ekstra søvn, kos, trøst eller en som er bare er der. Forutsigbarhet er viktig for de små, derfor har vi faste rutiner, faste aktiviteter og tur. Vi er ute på formiddagen, sånn at barna kan sove etter lunsj. På våren, sommeren og høsten er vi ofte ute på ettermiddagen også.

Avdelingen vår er på det gamle bygget i barnehagen sammen med Revehiet. Lokalene er lyse og vi benytter alle rom til aktiviteter. Hovedrommet bruker vi til lek, samlingsstund og måltider. Vi har også et mindre rom som lekerom og et rom til hvilestund. Garderoben vår bruker vi også til aktiviteter. Sammen med Revehiet har vi kjøkken, puterom og formingsrom. Dette gjør at vi kan dele barnegruppen i små grupper i lek, samling og formingsaktiviteter.

Vi gleder oss til et flott barnehageår på Bjørnehiet!

( 21/09/2017 )

Månedsplan for desember