320146 sidevisninger
Barnehagens matservering
v>

Vi i Ytre Enebakk barnehage er opptatt av å gi barna et sunt og variert kosthold.  Matbudsjettet skal fullfinansieres av kostpengene som foreldrene betaler, altså 300 kr pr barn pr måned.

Slik ser lunsj-menyen vår ut:

Mandag: Grovt brød med pålegg, f.eks makrell i tomat, kaviar, gulost og brunost, skinkeost og baconost, leverpostei, skinke, egg, fiskepudding. samt agurk, tomat eller paprika. Vi serverer melk til måltidet.

Tirsdag: Varmmat levert fra Matiboks (inna@matiboks.net).  Barnehagen serverer vann til måltidet.

Onsdag: Turdag og barna har med seg egen matpakke hjemmefra som skal ligge i tursekken sammen med drikke og sitteunderlag.

Torsdag: Havregrøt m/  rosiner og kanel. Noen avdelinger har sin "spesialgrøt" de lager sammen med barna. Vi serverer melk til måltidet

Fredag: Varmmat levert fra samme leverandør Matiboks. Vi serverer vann til måltidet.

Barna har med seg matpakke til frokost og ettermiddagsmat. Vi drikker melk til frokosten og vann på ettermiddagen.

I forbindelse med forskjellige arrangement kan det forekomme endringer i menyen. Vi har strenge rutiner til oppbevaring og tilbereding av mat. Hms utføres daglig.

( 15/01/2021 )