326011 sidevisninger

edf40wrjww2utHPContent:FullText

Foreldrerådet - Består av alle foreldrene i barnehagen. Av disse velges to representanter til SU (Samarbeidsutvalget), samt to vara. Foreldrerådet har sin egen side på facebook, adressen til denne henger på avdelingene. De som ikke er på facebook må sende mailadressen sin til en av foreldrerepresentantene for å motta informasjon fra SU.

FAU - Foreldrerådets arbeidsutvalg består av en representant fra hver avdeling.

Samarbeidsutvalget - Består av to representanter fra foreldrene, to representanter fra barnehagen og to representanter fra kommunen i form av to politikere.

SU skal være et rådgivende, kontaktskapende og samordnede organ. Utvalget skal være med å drøfte barnehagens ideellle grunnlag, samt arbeide for å fremme kontakt mellom barnehagen og lokalsamfunnet.

Representanter 2021/2022

Nic Arnevåg (Ekornbarna)

nic.arnevaag@gmail.com

Lone Bjerkeland Flaten (Bjørnehiet og Marihøna)